Blog

crossfit sabadell barcelona fisioterapia

Servei de fisioteràpia al box

PRESENTACIÓ

Hola a tothom! Sóc el Sergi Oliveres, nou fisioterapeuta i readaptador esportiu a CrossFit Loom!

Em vaig graduar en Fisioteràpia a la Universitat Internacional de Catalunya, i vaig realitzar el Màster de Fisioteràpia Esportiva i Readaptació a l’Activitat Física a l’Escola Universitària Gimbernat.

A més a més, he realitzat diferents cursos de Postgrau per formar-me en tècniques de Fisioteràpia Invasiva com la punció seca o l’electròlisi percutània terapèutica.

 

FISIOTERÀPIA ESPORTIVA i READAPTACIÓ

La Fisioteràpia és una professió sanitària, d’estudis universitaris reglats, que utilitza agents físics (teràpia manual, fred, calor o electricitat) amb l’objectiu de recuperar, mantenir o millorar l’estat de salut.

Però jo sempre dic que el fisioterapeuta és un professional del moviment humà.

I com que la màxima expressió del moviment humà és el moviment actiu (aquell que realitzem nosaltres mateixos) i no pas el que fa el fisioterapeuta al pacient de forma passiva, tota recuperació d’una lesió, i especialment en població esportista, necessita exercici terapèutic (o readaptació).

 

COM SON LES VISITES?

Les sessions variaran en funció de si el que es busca és recuperar-se d’una lesió, o únicament es vol fer un manteniment o una descàrrega.

En el primer cas, es realitzarà una primera sessió sobretot exploratòria, on es farà una entrevista, tests diagnòstics i en alguns casos, una anàlisi biomecànica per detectar l’origen del problema, emetre un diagnòstic i pautar el tractament.

Al contrari, si el pacient busca una sessió de manteniment, la part exploratòria es veurà reduïda en benefici de més temps de tractament.

Dins d’una mateixa sessió, combino diverses tècniques diferents. M’agrada treballar amb la punció seca sempre i quan el pacient no tingui por a les agulles, utilitzo molt la teràpia manual i el massatge, i tots els meus pacients surten amb deures per fer a casa o al box.

Sergi Oliveres Amor – fisioterapeuta i readaptador esportiu @solivefisio 

Crossfit Sabadell
Deja un comentario