Blog

Crossfit a Sabadell

Nou servei de nutricionista a Crossfit Loom

Crossfit Loom, el teu Crossfit a Sabadell.

 

Presentació

L’Anaïs Capilla és dietista nutricionista per la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (Barcelona) i s’ha especialitzat en Nutrició Esportiva amb diferents cursos i postrgraus.

 

Alimentació en l’esportista

Una alimentació saludable és fonamental per gaudir de salut en qualsevol persona, per un esportista a més, és important perquè aquesta influeix directament en el seu rendiment físic, i per tant, esportiu.

Per això, a l’alimentació també se l’inclou dins de l’entrenament invisible, imprescindible per tenir un bon rendiment, evitar lesions i marcar la diferència.

Una alimentació saludable y adequada no és sinònim de restriccions, de passar gana, de consumir productes i suplements… El que es busca és gaudir dels aliments i promoure un canvi que t’ajudi a sentir-te millor, rendeixis més i puguis aconseguir els resultats i objectius que desitgis.

Si et falten eines per aconseguir una alimentació saludable, deliciosa i adaptada a les teves necessitats, contacta T’ajudem!

 

Com són les visites?

La primera visita té una durada d’una hora, és on es recullen totes les dades i es realitza una valoració del teu cas particular per a dissenyar un pla alimentari personalitzat segons els teus objectius, necessitats i estil de vida.

Les visites de seguiment tenen una durada de 30 minuts, serà el moment de revisar com et trobes i com portes l’alimentació.

Es valoraran les possibles modificacions i s’incorporaran més eines i material per a fer el camí cap al teu objectiu més planer. Ens veiem a Crossfit Loom, el teu Crossfit a Sabadell.

Anaïs Capilla: Dietista – Nutricionista especialitzada en Nutrició Esportiva. @acnutricio

 
Deja una respuesta