El Box

crossfit sabadell crossfit barcelona

CrossFit Loom és un box de CrossFit situat a Sabadell, al polígon de Can Feu.

Espai dedicat a la millora de salut i condició física amb més de 700m² d’instal·lacions.

crossfit sabadell crossfit barcelona

Què és?

Què és el sistema d´entrenament CrossFit?

El CrossFit és un sistema d’entrenament de força i condicionament basat en exercicis funcionals, realitzats a alta intensitat i constantment variat. Utilitzem molts exercicis derivats d’altres disciplines esportives (gimnàstica esportiva, halterofília, carrera, rem…) combinant aquests exercicis de forma diferent i diversa obtenim un entrenament exigent, variat i divertit.

Programa ideal per al desenvolupament de les 10 capacitats físiques generals:

Resistència cardiovascular, resistència energètica, força, flexibilitat, potència, velocitat, coordinació, agilitat, equilibri i precisió.

crossfit sabadell crossfit barcelona

A qui va dirigit?

El mètode CrossFit és un sistema dissenyat perquè l’entrenament pugui ser fàcilment adaptable a qualsevol persona, independentment de l’edat, sexe, condició física o experiència prèvia.

Un mateix entrenament pot ser realitzat a la vegada per persones amb diferent condició física. La clau es troba en treballar segons el nivell de cada usuari, variant temps , càrregues, distància, volum… per tal de mantenir una intensitat relativa segons l’usuari.

Durant una classe de CrossFit sempre estaràs ajudat, ja sigui pels consells o per les correccions i ànims, tant dels entrenadors com dels teus companys.

Reserva classe gratuïta.

Omple aquest formulari per a obtenir la teva classe gratuïtament. En breu ens posarem en contacte amb tu per a que provis el nostre box. Gràcies!!

Accepto les condicions d'ús i la política de privacitat.